Photo:Anna Tora

kokken

Frå Masterchef på TV3, til Masterchef for deg!

Ette å ha våre med i detta matprogramme, he det våre møje moro med mat. Nå kjenne eg , å eg he jobba med de beste kokkan i både inn og utland. Ja eg he t å med våre med Gorden Ramsy på båttur en heile dag.. det va spesielt. Det eg he erfart e at me e alle forskjellige typa, med forskjellig stil og ikkje minst fokus. Eg he fonne mitt fokus: Food and Fun!

FOOD AND FUN!

Maten skal selvfølgelig væra på topp, men du må ikkje glømma å ha det gøy mens du holder på! Det skal væra ein dialog mellom kokken og kunden, som og e med på å skapa den gode stemningen i selskapet.

Eg har funnet min nisje, min stil, om det e eit bryllup på ein holme med grillmat for 70 persona, eller kunde arrangement på SAS hotellet i Bergen, med tapas og matshow til 400 mann…Målet e det samme: Alle ska være fornøyde, mette og glae!! For å oppnå detta e ein og avhengig av dei beste råvarene, her har eg knytta meg til dei beste leverandørane lokalt , samt dei beste regionale.

Må nevna at eg e best på sjømat, og Sterling Kveite fra Hjelmeland e ein av mine absolutte favoritta!

Så skal du arrangere ein spesiell fest,  eller samling væra seg privat eller firma , og du treng god mat og mykje moro , kan du ta kontakt for eit tilbud. Har samarbeid med leverandøra på telt og utstyr! Ved  større samlinga har eg gode samarbeidspartnera i kjente kokka og servitøra.

Ingen Fest e for liten, ingen fest e for stor, det ska væra goe mat og moro rundt dette bord!