Det å ha egen blogg…

Hei , det å ha en blogg , kreve at en må oppdatera denna. Eg kan ikkje sei at eg he våre någe goe t det , men d handle om å komma seg inn på sia for å skriva , visa någe nytt. Mitt problem e at i ein jungel a passord å annet “vas” slide eg med å finna fram til der eg ska skriva for å legga ut ting. ( handla vel om interesse :-( ) Men nå he eg funne arket der framgangs måden til å finna fram stenne , ska prøva å legga lappen på en lure plass så eg kan finnan lett igjen.

Så gjenna kan dar bli litt aktivitet på sia , eg love ingen ting , men plutselig e dar någe nytt

Legge med et gammalt bilde då eg hadde Gordon  på besøk , det va ein artig dag……

gordon-ramsy

Legg gjerne igjen en kommentar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>