Sterling kveida på tur t Kjerag.

Vilt , flott å grevla høgt !

Torsdag måran pakka eg sekken , m primus , panna , bord å alt en trenge får å lage mad på heia. Å d va fisk me sko ha me på tur, nemlig Sterling kveida å røygalax a Mikal , ja han m verdens beste røykte lax (d seie an sjel) Vara å greia inn i bilen, opp å henta Jan Åge å asted kl 0830. Føste stopp Tonstad. Der traff me dei andre så sko væra me t fjells. Det va Anna Tora å søstra + dotera hennas  (verdens mest tålmodige 2 åring) Kl 1145 va me framme på Ørnerede å konne gjør åkke klar t  å starta på turen mod Kjerag , kl 1200 starta slide ! D va møje oppfor bakka å lide pausa dei hadde goe trening… men2 tima seinare sto me dar å såg ner på bolten ….Kjeragbolten

Kjeag

 

nå sko me bjønna å jobba …….  to be kontinju

Legg gjerne igjen en kommentar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>