Mad i Miniparken t lørdagen !

Hola igjen , nå e eg på hågge :)

Folkens eg vil bare minna  om festivalen i helga. Eg e heldig ! Eg ska væra me på detta flotta tiltage, eg ska næmlig laga maden i miniparken. Der sedde eg stor pris på,  å der vil bli møje godt t barnevennlige prisa.( dar bli t de voksne au) I tilegg t d vanliga ska me servera et par sunne alternativ nemlig en grilla laksepakke og goe fiskekage me godt brø. Detta bli konge!!

Miniparken

10563103_566987850072881_768707847615308732_n

Glede meg å håbe der kjeme møje folk , eg ska ha mad t alle.

 

One thought on “Mad i Miniparken t lørdagen !

Legg gjerne igjen en kommentar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>